Bookmark and Share     Sitemap
Tinalunde

Om Tilu

Mine værker afspejler min interesse for og fokus på abstrakt farve-sammensætning og den følelse, de vækker i en når man kigger på værkerne.

 

Farverne er de vigtigste elementer i mine kreative udfoldelser, og både for mine billeder og for mit glas er det farven og formen, der motiverer.
Inspirationen finder jeg på min vej, og forsøger så at omsætte den til billeder når jeg kommer hjem i mit lille arTILUri.

 
  
Min mission er opnået, nå du som beskuer får en konkret følelse af at kigge på mine værker - det være sig positiv som negativ ;-)  

 

Mit arbejdsprincip kan kaldes 'spontant – struktureret'.
I mine billeder afspejles det i den abstrakte serigrafi, der har fået en central plads i mange af mine værker. Formen er gennemtænkt og struktureret, farven er eksperimenterende. Historien omhandler livets mange facetter eller oplevelser fra en af mine mange rejser.

 

Mine glasværker er udelukkende fremstillet af Bullseye glas, hvor jeg primært benytter mig af de opale farver som er farvefaste og mætte, og derfor spændende at bruge fordi jeg aldrig kender resultatet før glasset kommer ud af ovnen.
  

Stærke farver er mit varemærke, og jeg udfordrer gerne farveskalaen og den gængse opfattelse af, hvilke farver der går godt sammen.

 

Åbn dit sind. Gå helt tæt på og oplev, hvad der ligger bag - og bestem selv, hvad du vil have ud af mine værker.


Jeg håber det vil give dig en god, inspirerende og 'overraskende' oplevelse.

God fornøjelse
Tina Lunde | Sonjas Alle 2, 2670 Greve  | Tlf.: +45 53706340 | tina_lunde@hotmail.com